Site header_Dit wil ik nog worden_edited

 NIEUW BIJ RTL4 

 EEN FORMAT VAN SHH PRODUCTIONS 

WIAWW_Logo_NEW_RONALD_1000px.png

kandidaten seizoen 1

Uit alle aanmeldingen die wij hebben ontvangen voor het programma 'Wat ik altijd wilde worden' kiezen wij iedere keer een aantal kandidaten die op pad gaan met Jochem. Hieronder zie je alle kanjers die een dagje een andere job hebben ervaren. Lees de verhalen en klik op de link voor de YouTube-aflevering van de kandidaat. Verder kunt u ook nog contact opnemen met de desbetreffende organisaties achter de afleveringen!

 

CARWASH

De 50-jarige Joop wil graag carwash medewerker worden. Hij is graag onder de mensen en vindt het fijn om mensen te helpen. 

 

Hij ging hiervoor langs ANAC Carwash. ANAC is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België.

uITVAARTVERZORGER

 De alleenstaande Mirjam uit Rotterdam is toe aan iets nieuws. Na een vervelende periode is Mirjam’s moeder helaas overleden. Door deze nare ervaring weet ze hoe belangrijk goede zorg is.

 

Vandaar dat ze graag eens het beroep uitvaartverzorgster wou uitproberen. Hiervoor liep ze een dag mee met uitvaartverzorger Monuta.