top of page

INFO VOOR adverteerders

CREËER IMPACT

 

'Wat ik altijd wilde worden' biedt de gelegenheid om op impactvolle wijze te communiceren met de doelgroep. In deze communicatie legt het programma sfeer en beleving. 

 

Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat branded content een sterke vorm van communicatie is. In tegenstelling tot een commercial wordt niet 'u' als de boodschapper ervaren maar 'het tv programma'. Dit resulteert in een hoge acceptatiegraad van de in een programma opgeslagen commerciële informatie. 

DE EXPOSURE MOGELIJKHEDEN

Sponsoren krijgen besproken exposure in en rondom het format. Het programma biedt diverse mogelijkheden:

1. IN-SCRIPT BEDRIJVEN [6 MINUTEN]

De redactie bepaalt samen met u de insteek van de werkstage die kandidaat bij u komt afleggen en zal uw belangen en boodschappen (binnen de grenzen van de mediawet) vertalen in een script welke u voorafgaand aan de opnames ter review krijgt voorgelegd. De naam van uw bedrijf wordt genoemd (in presentatie teksten en op titelbalken) en het logo van uw bedrijf of merk komt op een natuurlijke wijze in beeld. Enkele unieke kenmerken van werken bij uw organisatie worden op redactionele wijze verpakt in gesprekjes. 

 

2. BILLBOARDS OF BREAK-BUMPERS

Billboards en breakbumpers zijn krachtige naamsvermeldingen aan het begin en einde van het programma en rondom de commercial break. Dit is een combinatie van full screen logo en de gesproken woorden “Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door…”. 

 

3. PRODUCT PLACEMENT

In overleg creëren we een of meerdere gebruiks- of toepassingsmoment(en) in de uitzendingen. Uw product of dienst komt op een duidelijke, edoch natuurlijke wijze, in beeld.

 

Combinaties van bovenstaande vormen zijn uiteraard mogelijk. 

MEER DAN ALLEEN TELEVISIE

 

'Wat ik altijd wilden worden' is niet alleen een serie televisie-uitzendingen; het is een cross-mediale benadering: 

  • Een serie televisie-uitzendingen (lineair). Elke afleveringen wordt minimaal drie keer uitgezonden bij SBS6.

  • On-demand kijken (non-lineair). Afleveringen en fragmenten kunnen online worden terug gekeken en gedeeld via KIJK.nl en via ons YouTube kanaal. 

  • Programma website. Alle partners krijgen een vermelding (met logo en link) op de programma website. Aan deze site wordt regelmatig gerefereerd in de uitzending. Vanaf deze website start de klantreis binnen het domein van de sponsor. Sponsor kan gewenste URL opgeven. 

  • Sociale Media. Via Facebook wordt vermakelijke en relevante content aangeboden. Ook zijn via dit kanaal gedoseerd meer commerciële uitingen mogelijk. 

  • Business netwerk. Als sponsor van het programma wordt u onderdeel van een selecte groep bedrijven die allen baat hebben wij het bevorderen van de markt, elkaar gaan zien en spreken en mogelijk business met elkaar kunnen ontwikkelen. Wij verbinden graag en creëren kansen.​

Een programma voor en door de markt

Dit format speelt in op actuele thema's als werkgeluk, Employee Branding en aandacht voor ervaren krachten in een krappe arbeidsmarkt. Het programma is een podium voor bedrijven, instellingen en branches die graag gebruik maken van de kennis en ervaring die ervaren krachten met zich mee brengen.

Dit programma wordt geproduceerd door SHH Productions uit Rotterdam. SHH Productions maakt kwalitatieve formats voor tv en online. Bekende formats van onze hand zijn Van Slager tot Chef, Later als ik Groot ben, Ik BBQ voor jou en Je gaat het maken.

 

Onze programma's worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd door een team van ervaren broadcast professionals. Voor meer informatie over SHH Productions kijk op www.shhproductions.nl

bottom of page