WIAWW career development_bewerkt.jpg
GUN JEZELF EEN UNIEKE oriëntatie
op een mogelijke nieuwe carrière

 

 

Om jezelf op te geven voor het tweede seizoen van dit programma vul je ons registratieformulier volledig in. Vergeet niet de gevraagde bijlage(n) zoals een recente foto van jezelf bij te sluiten. Niet volledig ingevulde formulieren kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Je kunt je voor meer dan één job/sector opgeven.

 

Uit alle inzendingen maakt de redactie een selectie (in samenspraak met sponsoren van het programma). Wanneer jij kans maakt om kandidaat te worden zul je worden uitgenodigd voor een digitaal kennismakingsgesprek of auditie bij ons op kantoor.

 

Opnames voor het programma vinden in overleg plaats. Opnames voor het programma nemen één dag in beslag. Kandidaten worden niet vergoed voor hun deelname aan het programma. Garanties op een nieuwe job kunnen wij jou uiteraard niet geven; wel een onvergetelijke en unieke ervaring  en een vliegende start van wat mogelijk jouw nieuwe carrière wordt.

Veel succes met het invullen van het vragenformulier en vergeet niet een foto toe te voegen en op de verzendknop te drukken. Alleen volledig ingevulde formulieren worden beoordeeld. Wij zijn reuze benieuwd naar jouw verhaal.

De redactie van 'Wat ik Altijd Wilde Worden'